interim supply chain

Interim supply chain

LIS levert de nodige interim krachten om uw supply chain optimaal te laten functioneren. Als geen ander weten wij hoeveel werk u steekt in de planning en de uitvoering van de goederenstromen in uw bedrijf. Maar soms is er nood aan versterking. Ontstaat er een gat in de productielijn. Is het nodig om een tandje bij te steken… Wanneer er een verschil blijkt te ontstaan tussen de planning en de voorspellingen. Wanneer de capaciteit moet verhogen of de overtollige voorraden blijven liggen. U hecht belang aan uw integraal ketenbeheer. Wij ook.

Daar zet LIS een stap naar voor om de goederenbehandeling terug op het juiste spoor te krijgen. Met een groot aantal ervaren medewerkers op alle vlakken van supply chain management zet dit interim kantoor zichzelf op de markt ten dienste van bedrijven zoals dat van u.

Een distributiecentrum draait nog steeds op mensen en net daar maken we het verschil. Zo verliest u geen onnodige tijd en blijft de efficiëntie gehanteerd. Samen zorgen we er voor dat de orders correct behandeld worden en dat de juiste producten aan de juiste klanten worden geleverd. 

Heeft uw supply chain nood aan versterking?

Download hier onze brochure!

Ervaren leidinggevenden

Alles tesamen, hebben onze leidinggevenden meer dan 65 jaar ervaring in de logistieke sector.
Met een dergelijke ervaring onder één dak, is het overbodig om aan te geven dat we een team zijn dat zeer bedreven is in de logistieke sector.

leidingevende lis bvba - Yannick Horemans
leidingevende lis bvba - Remi Halffman
leidingevende lis bvba - Paul De Weerdt
leidingevende lis bvba - Kevin Verlinden
leidingevende lis bvba - Hein Beyens
leidingevende lis bvba
icoon ervaring

Ervaring

Wij hebben ervaring met de fijne kneepjes van de supply chain. Onze expertise en kennis van de industrie is ongelooflijk nuttig. 

Voordelen zijn een hoger serviceniveau, verminderde fulfillment rates, een betere turn-around tijd en getraind personeel.

icoon werksfeer

Sfeer en werkattitude

Op nummer één is onze sterkte-top zonder twijfel: een sociale, familiale sfeer !  Mensen worden door ons bedrijf geapprecieerd voor wie ze zijn en wat ze doen.  

Samen zoeken we constant naar manieren en methoden om het beste uit elke persoon naar boven te brengen.

icoon flexibiliteit

Flexibilititeit

Onze mensen zijn bereid om zich te verplaatsen naar het project waar ze het best tot hun recht komen.

Tijdens verloven of ziektes of drukte worden zij uitgewisseld tussen de verschillende projecten

icoon dynamiek

Dynamiek

Onze mensen zijn harde werkers die beseffen dat een job in België je levensstandaard verhoogt en dat men hiervoor de handen uit de mouwen moet steken. 

Zij zijn het bewijs dat er in Vlaanderen nog wel voldoende mensen zijn die willen werken tegen motiverende voorwaarden.