Interim logistiek

Interim logistiek

De bedrijven die een (tijdelijk) personeelstekort hebben, voorzien wij van een interim logistiek. Onze zeer gemotiveerde arbeidskrachten  hebben bovendien al jaren ervaring in de logistiek en hebben als het ware ‘op de vloer’ een perfecte opleiding hebben genoten.

Wanneer u dus op zoek bent naar een interim in de logistiek, dan zijn wij uw redder in nood. De ervaring die onze mensen kunnen voorleggen, zal u snel kunnen overtuigen. Zo blijft uw goederenstroom gestaag op snelheid en merkt u dat uw tijdelijke tekort door de inzet van de juiste interim dienstverleners geen enkele invloed hoeft te hebben op de productiviteit.

LIS kan beroep doen op een groot aantal vaste medewerkers en leidinggevenden om de logistieke sector van de nodige brandstof te voorzien.  Dus of het nu gaat over de aanvoer van grondstoffen of onderdelen, het magazijn- en voorraadbeheer of het vervoeren van producten naar distributiepunten of eindgebruikers, onze logistieke medewerkers op interim basis zijn inzetbaar wanneer u ze nodig heeft.

De logistieke dienstverlening is belangrijker dan ooit, de opdrachten diverser dan ooit tevoren. Binnen ons personeelsbestand vinden we vast wel uw missing link in logistics.

U bent op zoek naar een interim voor uw logistiek departement?

Download hier onze brochure!

Ervaren leidinggevenden

Alles tesamen, hebben onze leidinggevenden meer dan 65 jaar ervaring in de logistieke sector.
Met een dergelijke ervaring onder één dak, is het overbodig om aan te geven dat we een team zijn dat zeer bedreven is in de logistieke sector.

leidingevende lis bvba - Yannick Horemans
leidingevende lis bvba - Remi Halffman
leidingevende lis bvba - Paul De Weerdt
leidingevende lis bvba - Kevin Verlinden
leidingevende lis bvba - Hein Beyens
leidingevende lis bvba
icoon ervaring

Ervaring

Wij hebben ervaring met de fijne kneepjes van de supply chain. Onze expertise en kennis van de industrie is ongelooflijk nuttig. 

Voordelen zijn een hoger serviceniveau, verminderde fulfillment rates, een betere turn-around tijd en getraind personeel.

icoon werksfeer

Sfeer en werkattitude

Op nummer één is onze sterkte-top zonder twijfel: een sociale, familiale sfeer !  Mensen worden door ons bedrijf geapprecieerd voor wie ze zijn en wat ze doen.  

Samen zoeken we constant naar manieren en methoden om het beste uit elke persoon naar boven te brengen.

icoon flexibiliteit

Flexibilititeit

Onze mensen zijn bereid om zich te verplaatsen naar het project waar ze het best tot hun recht komen.

Tijdens verloven of ziektes of drukte worden zij uitgewisseld tussen de verschillende projecten

icoon dynamiek

Dynamiek

Onze mensen zijn harde werkers die beseffen dat een job in België je levensstandaard verhoogt en dat men hiervoor de handen uit de mouwen moet steken. 

Zij zijn het bewijs dat er in Vlaanderen nog wel voldoende mensen zijn die willen werken tegen motiverende voorwaarden.